DiGi Dot Com SyokSendiri

Laju sangat ke EDGE tu untuk buka laman web DiGi.Com.My tu.

Kenapa tiada pilihan HTML sahaja untuk melaksanakan urusan. Mungkin mereka yang mengendali laman web tersebut merasa mereka canggih sangat sampai lupa kalau dapa GPRS sahaja jangan mimpi nak berurusan online.

Mereka yang menggunakan OS selain Micro$oft tak boleh nak buka web.

Ini yang dikatakan syok sendiri.. dan mereka yang merasa diri mereka canggih sangat tu sebenarnya bengongggg.

Korang kat DiGi tengok sendiri je lah web tu atau bagi je orang kuning yang perut buncit tu tengok.

Si Dia teringin nak makan cempedak goreng :)



GORENG CEMPEDAK
Bahan buah cempedak [ambil isi saja] minyak
Bahan bater 2 cawan tepung beras 1 biji telur [gred c] garam kunyit sedikit air kapur air secukupnya
Cara 1. Bancuhkan bahan bater sehinga cukup cair. 2. Panaskan minyak yg banyak dalam kuali sehingga cukup panas. 3. Celupkan buah cempedak dalam adunan bater dan masukkan dalam kuali. 4. Gorengkan sehingga kuning keemasan. 5. Bila dah nampak agak garing angkat dan toskan. 6. Hidangkan.

Teringin nak makan cempedak goreng :)



GORENG CEMPEDAK
Bahan buah cempedak [ambil isi saja] minyak
Bahan bater 2 cawan tepung beras 1 biji telur [gred c] garam kunyit sedikit air kapur air secukupnya
Cara 1. Bancuhkan bahan bater sehinga cukup cair. 2. Panaskan minyak yg banyak dalam kuali sehingga cukup panas. 3. Celupkan buah cempedak dalam adunan bater dan masukkan dalam kuali. 4. Gorengkan sehingga kuning keemasan. 5. Bila dah nampak agak garing angkat dan toskan. 6. Hidangkan.